Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Συμμετοχή στο "Φεστιβάλ στις γειτονιές"

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΤΗΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ
Πλωμαρίου 1
τηλ.: 2615502615, 6906632981

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ»
ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΥΚΑΣ,   ΣΑΒΒΑΤΟ  08 /07/ 2017

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, τα Δημοτικά Διαμερίσματα και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της πόλης συνεργάζονται για πρώτη φορά και παρουσιάζουν τις δράσεις τους στους πολίτες, στο φόντο της σημερινής πραγματικότητας, με ευαισθησία και με θέμα: «Μεσόγειος Θάλασσα ειρήνης». Στόχος είναι να ζωντανέψουν και σε επίπεδο πολιτιστικών δράσεων οι γειτονιές της Πάτρας.
 Για το σκοπό αυτό διοργανώνουν το «Φεστιβάλ στις γειτονιές», το οποίο θα πραγματοποιηθεί για το Νότιο Διαμέρισμα στην πλατεία της Λεύκας και στο Θεατράκι Εργατικών Κατοικιών Ιτεών, από τις 8 - 10 Ιουλίου 2017.
Ο Σύλλογός μας θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ αυτό, το Σάββατο 8-7-2017 και ώρα 20:00, στην πλατεία της Λεύκας.
Συγκεκριμένα, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μεταμόρφωση Σωτήρος Πατρών θα πάρει μέρος  στην «Έκθεση Ζωγραφικής» με έργα των παιδιών του Συλλόγου μας, τα οποία παρακολουθούν το μάθημα ζωγραφικής υπό τη διεύθυνση της κα. Μαρίας Βάσσου. Θα συμμετάσχουν, επίσης, με έργα τους ως μέλη του Συλλόγου μας και οι κυρίες Ελένη Γεωργακοπούλου και Μαρία Βάσσου.
Στη συνέχεια, ο Σύλλογός μας θα συμμετάσχει στα «Χορευτικά» με το χορευτικό ενηλίκων υπό τη διεύθυνση του κ. Γεώργιου Κασσαβέτη, παρουσιάζοντάς χορούς από την Ρούμελη και τον Μοριά.
Η παρουσία σας στις εκδηλώσεις αυτές θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.
Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.
Εκ μέρους του ΔΣ
        Ο  Πρόεδρος                                                         Η Γενική Γραμματέας
Απόστολος ΚΡΑΒΑΡΙΩΤΗΣ                                          Θεοδώρα ΜΠΟΥΜΠΑΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου