Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Το πανηγύρι του Συλλόγου μας στις 4 Αυγούστου


ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΤΗΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ
Πλωμαρίου 1
τηλ.: 2615502615, 6906632981

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πανηγύρι του Εκπολιτιστικού Συλλόγου της συνοικίας μας την Παρασκευή, 4 Αυγούστου, στην πλατεία της περιοχής μας.
Πλήθος κόσμου συμμετείχε και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την ορχήστρα του μαέστρου Κώστα Κατσαούνη.

Ακολουθούν η ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου και φωτογραφίες από την εκδήλωση.

«Φίλες και φίλοι, καλησπέρα
Σας καλωσορίζουμε στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογός μας, την οποία τιμούν με την παρουσία τους ο διαμερισματικός σύμβουλος του Νοτίου Διαμερίσματος, κ. Δ. Μπούσιας, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου εργατικών κατοικιών Ταραμπούρα, κ. Αθ. Δακόλας και ο πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου των εν Πάτραις Σκιαδαίων "ο Αγ. Ιωακείμ", κ. Αντ. Γκόβας.
 Θα ήθελα πριν ξεκινήσουμε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της ζωγραφικής του Συλλόγου μας, τα οποία συμμετείχαν με έργα τους στο «Φεστιβάλ στις γειτονιές» και για τα οποία το Βιβλιοπωλείο «Κύβος» προσφέρει  ένα συμβολικό δώρο.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και το Χορευτικό Τμήμα, το οποίο λειτούργησε υπό την καθοδήγηση του κ. Κασσαβέτη Γεωργίου και το οποίο θα παρουσιάσει 4 χορούς από τη Ρούμελη και το Μοριά (Λιβανατέικο, Συρτό στα τρία, Τσάμικο και Συρτό – καλαματιανό).
Τελειώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Συλλόγου, όλους εσάς που είστε εδώ σήμερα, τους χορηγούς της εκδήλωσής μας και το Δήμο Πατρέων για την παραχώρηση του χώρου της πλατείας και για τις υπηρεσίες που πρόσφερε, οι οποίες ήταν απαραίτητες για την υλοποίηση της εκδήλωσής μας.
Σας ευχαριστώ και καλή διασκέδαση σε όλους»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου