Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Προκήρυξη εκλογών


ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
  ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΩΤΗΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ.

ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πάτρα 02 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ΠΡΟΣ: 
Τα μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου 
Μεταμόρφωσης Σωτήρος


ΘΕΜΑ: Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου                            και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η Εφορευτική Επιτροπή που ορίστηκε την 01-10-2016 από τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας για την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, ανακοινώνει στα μέλη του Συλλόγου τα ακόλουθα:...
1.       Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 από ώρα 10:30 μέχρι 14:00 σε οίκημα ιδιοκτησίας ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Αντώνιου, το οποίο βρίσκεται επί των οδών Ακρωτηρίου 325 και Αμαλιάδος.

2.      Στις εκλογές μπορούν να ψηφίσουν όλα τα μέλη του Συλλόγου που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και είναι κάτοικοι στην ενορία Μεταμόρφωσης Σωτήρος.

3.      Υποψήφιοι μπορεί να είναι όλα τα μέλη του Συλλόγου, που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και είναι κάτοικοι στην ενορία Μεταμόρφωσης Σωτήρος.

4.      Οι υποψηφιότητες πρέπει να κατατεθούν στην Εφορευτική Επιτροπή η οποία θα παραλαμβάνει τις αιτήσεις καθημερινά μέχρι την Τετάρτη 12-102016, στον χώρο του καφέ *ΦΩΣΤΗΡΑΣ*, Ακρωτηρίου 258, από ώρα 18:00 έως και 20:00.

5.      Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί σε μία κάλπη και για Διοικητικό Συμβούλιο και για Εξελεγκτική Επιτροπή. Κάθε μέλος μπορεί να ψηφίσει τους υποψηφίους βάζοντας σταυρό προτίμησης:
α) για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε μέχρι επτά (7) υποψηφίους και 
β) για την ανάδειξη των μελών της εξελεγκτικής επιτροπής σε μέχρι τρεις (3) υποψηφίους.

6.      Η Εφορευτική Επιτροπή καλεί όλα τα μέλητου Συλλόγου, σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής. 
Σας υπενθυμίζουμε ότι υποψήφιοι και ψηφοφόροι πρέπει να έχουν μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Το εκλογικό σύστημα που θα ισχύσει θα είναι η απλή αναλογική.
Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

     ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ                           ΡΟΥΤΣΗΣ                            ΚΡΑΒΑΡΙΩΤΗΣ

         ΧΡΗΣΤΟΣ                                ΘΕΟΔΩΡΟΣ                              ΑΝΤΩΝΙΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου